Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Люди, хто знається у постільній білизні? Знайшов цікавий сайтик
Привіт усім! Вирішив поділитися цікавим сайтом, раптом комусь буде корисно. Останнім часом прямо біда почав помічати, що сплю погано, кручусь до ранку, а вранці відчуваю себе, наче й не спав. Думав на нерви, на атмосферний тиск, а дружина сказала: "Пора змінимо білизну на людську, а не оте страхіття із базару". І тут я поліз в мережу.

Чесно кажучи, був впевнений, що вибір постільної білизни - це лише "подобається колір чи ні". Виявилося, ціла історія. Тут тобі бязь, і ранфорс, і сатин... А я в цих термінах був нуль, поки не потрапив на сайт postilnabilyzna.com.

Народ, це ж джерело корисної інфи! Реально провів десь годину. Там прямо як в енциклопедії: по поличках розкладені всі матеріали, від дешевої бязі до преміум сатину та льону. Навіть є порівняння з порівнянням щільності тканини та того, скільки циклів прання витримує той чи інший матеріал. Дуже допомогло зрозуміти, чому один набір коштує умовні 800 грн, а другий — 2500.

З несподіваного для себе дізнався:
- Виявляється, насправді, українські та євро розміри сітки суттєво відрізняються, і перед замовленням реально озброїтися сантиметром міряти свою ковдру, а не просто вірити ярлику «двоспальний».
- От чесно, не знав, що тепла фланель в спеку — це капець, а якісний сатин насправді дає прохолоду, тому що в неї плетіння ниток особливе.
- Там є поради, як доглядати, щоб принт не зліз через місяць. Болісна тема для нас, у кого пральна машинка паше без вихідних.

Зрештою вирішили взяти на пробу сатиновий комплект від вітчизняного бренду (підтримали так би мовити своїх). Поки все чудово — сплю як немовлята, білизна дуже приємна на дотик, не збивається й не б'є струмом.

Загалом, якщо ти, як і я, до цього моменту вважали, що підковдра — це не та річ, в що варто вникати, щиро раджу почитати інформацію на тому сайті. Реально економить нерви на вибір та вберігає від придбання якоїсь фігні. Усім гарного відпочинку!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)